Keresés az oldalon

A Mixvill Kft. tulajdonosai, a cég jogelődjét 1993-ban alapították. Azóta is 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

A hosszú évek alatt, meghatározó szerepet vívott ki, a magyarországi villanyszerelési anyagok értékesítésében, exportjában és importjában.

Saját márkaneveink már jól csengenek, nemcsak a hazai, hanem a külföldi piacokon is. Színes termékpalettánkon megtalálhatóak a villamosipar számos termékei, mint például az XBS moduláris rendszer, az Alfa vízmentes kapcsolócsalád, a NeoCross süllyesztett szerelvények, a kézi szerszámok, a mérőműszerek és vezérléstechnikai termékek és nem utolsó sorban a REX Light lámpatestek, fényforrások, LED termékek.
Termékkínálatunk és árpolitikánk kialakításánál fokozott figyelmet fordítunk a megfelelő ár-érték arány érvényesítésére.
Európa szerte 16 országba szállítjuk, szállíttatjuk termékeinket. Ezáltal a külföldi eladások is évről-évre felívelő tendenciát mutatnak. A Mixvill Kft. székhelye Debrecenben található. A 32 magyarországi fióküzlet közül, 6 a fővárosban található. A kirendeltségeink, illetve a magyarországi és külföldi partnerek kiszolgálása Debrecenből a 7000m2-es központi raktárunkból történik. A kiszállításokat 4 db 26t-s, 6db 12t-s teherautóval illetve 12db 3,5t-s kisteherautóval végezzük.
Kiszállítási információ:
Nagykereskedelmi partnereinknek a100.000 Ft nettó összeget meghaladó rendelés esetén a megrendelt árut, az ország bármely pontjára díjmentesen kiszállítjuk, vásárló partnereink részére. Kivéve a külön szállítási költséggel terhelt termékeket. A 100.000 nettó összeg alatti rendelések szállítási költsége a megrendelőt terheli. Az ingyenes kiszállítás alól kivételt képeznek: gipsz, kábelek, vezetékek, betongúlák, valamint a 3m-nél hosszabb termékek. Ezek a termékek az üzleteinkben vehetőek át, vagy egyedi szállítási költséget számolunk fel, a központunkból történő szállítás esetén.
Termékeinkről folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapunk, nemcsak partnereinktől, hanem az eladási statisztikákból is.