Keresés az oldalon

Szállítási díjak

FONTOS! Partnereink jobb kiszolgálása érdekében, szállítópartnert váltottunk. 2017.10. 03-tól a Magyar Posta Logisztika (MPL) végzi a megrendelt termékek kiszállítását. 

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a csomagküldéssel leadott megrendelések határideje: minden munkanapon 12:00.

A munkanapokon 12:00 óráig leadott megrendeléseket, raktárkészlettől függően, akár már másnap, de max. 5 munkanap alatt szállítjuk. Ellenkező esetben, előzetesen írásban tájékoztatjuk.

Az MPL házhoz szállítás és postai átvétel esetén is biztosít bankkártyás utánvét-fizetési lehetőséget a címzettek részére. A szolgáltatás országos viszonylatban érhető el.


Küldemények nyomonkövetése: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes linken keresztül "Küldemény azonosító" megadásával lehetséges. De az MPL az általunk történő átadást követő 2-3. órától értesítést küld a megrendelőnek.

Amennyiben rendelése olyan terméket is tartalmaz, mely "Egyedi szállítási költséggel szállítható", úgy értesítést küldünk a megrendelések, ajánlatok várható szállítási költségéről.

Fiók üzleteinkben való átvétel csak előreutalás esetén lehetséges!

FONTOS! Nem szállítjuk díjmentesen, a weboldalunkon a szállítási információkban meghatározott termékeket.
Továbbá az MPL csak azt a darabárut szállítja, mely 2,0 méternél nem hosszabb, illetve összméretben nem haladja meg (hosszúság + szélesség + magasság) a 3,0 métert és a 40kg-ot.
Amennyiben a rendelésben szereplő termék(ek) a fentieknek nem felel meg - mivel a Posta ilyen irányú szolgáltatása szünetel - átvétel fióküzleteinben lehetséges, vagy csak saját járművünkkel tudjuk a szállítást végezni, melyre egyedi szállítási díjat adunk.
Nem szállítjuk ingyenesen az akcióban résztvevő termékeinket.

 

2018. 01. 30-tól VÁLTOZTAK A SZÁLLÍTÁSI DÍJAK!

Az általános, normál csomagokra vonatkozó szállítási díj: bruttó 1.725 Ft

Felhívjuk figyelmét, hogy a webáruházunkban feltüntetett árakon való vásárlás esetén, bruttó 20.000Ft feletti rendeléseket INGYENESEN kiszállítjuk! 

A fenti szállítási költségeket nem lehet alkalmazni, az egyedi szállítási díjjal szállítható termékekek rendelése esetén.

Nagykereskedelmi partnereink rendeléseit nettó 100.000 Ft felett szállítjuk INGYENESEN.

 

A normál csomagküldeményekről ill. az ezt meghaladó terjedelmes, vagy egyedi csomagok méretéről, valamint többlet- és kiegészítő díjaikról, szolgáltatásokról IDE kattintva tájékozódjon! 

Az ingyenes kiszállítás és a fenti szállítási díjak alól kivételt képeznek az alábbi "Egyedi szállítási költséggel szállítható" termékek, rakományok:

- nem a normál csomag kategóriába tartozó termékek (hosszúsága 200cm-t ill. a három oldal összértéke meghaladja a 300cm-t és a 40kg-ot) (pl.: kábelcsatornák, védőcsövek, földelésbevezetők, stb.)

- törékeny termékek (pl.: üveg lámpabúrák stb.)

- betontermékek (pl.: betongúla, betonlap)

- gipszek

- 2m-nél hosszabb termékek

- raklapos küldemények

- kábelek, vezetékek, tekercses acél termékek (Csak egész tekercsben rendelhetőek!) 

Nem egész tekercs kábelek, vezetékek értékesítése

Továbbá tájékoztatjuk, hogy amennyiben a web áruházunkban leadott megrendelésében, nem egész tekercsben – hanem vágott – vásárol kábelt, vezetéket, úgy az online ár +20% vágási díjat számolunk fel. 
Ezt a rendelést előreutalással kell kiegyenlíteni. Ehhez rendszerünk díjbekérőt küld, a megadott e-mail címre. 
Kérjük csak a díjbekérő érkezését követően utaljon, hivatkozva annak számára!
A vágott kábeleket, vezetékeket egyedi gyártású termékként kezeljük, melyet csak az Ön kívánságára vágtuk a kért méretre, így ezt a későbbiekben nem vesszük vissza.

Ezekre a termékekre, a vevő által megadott cím és időpont után, szállítási árajánlatot adunk. Kivéve, ha fiók üzletünkben kívánja átvenni, akkor a szállítási díj ingyenes.

Továbbá a led szalagok értékesítése csak egész (5m) tekercsekben történik.