• Duty time: on workdays 8:00 - 16:00
  •  +36 30 827 1303
  •  sales@mixvill.hu
CURVER tool case I. 16" 414x223x205mm 2925-976-00 / 159622
€12.60
Tax included

9.92 tax excl.

out of stock
Online prices are only valid for online purchase!
We will send you an offer for the shipping cost!
Quantity
pcs

  • Safe shopping Safe shopping
  • Fast delivery Fast delivery
  • Simple warranty administration Simple warranty administration

A Curver Prémium 16" grafit színű szerszámosláda, egy kiváló minőségű kis méretű szerszámosláda általános felhasználásra. A Prémium termékcsalád tagjaként különösen magas minőséget képvisel. A láda erős műanyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.
A szerszámosláda felnyitható tetővel rendelkezik, amely két átlátszó oldalról kihúzható tárolórekeszt tartalmaz. Ez a kialakítás lehetővé teszi a könnyű hozzáférést és tárolást, ideális a kézi szerszámok, alkatrészek, csavarok vagy akár horgászati kellékek számára.
A láda rendelkezik felhajtható kézi hordozófüllel és egy erős rögzítő pánttal, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan szállítható, valamint lezárható a tartalom megóvása érdekében.
A Prémium szerszámosláda főbb tulajdonságai közé tartozik az erős lezáró pánt, a két átlátszó tárolórekesz és a masszív, kényelmes fogantyú, amelyek mind hozzájárulnak a praktikus és hatékony használathoz. Ez a szerszámosláda ideális választás lehet minden olyan felhasználó számára, aki értékeli a megbízhatóságot és a kényelmet a szerszámok és kiegészítők tárolásában.

Data sheet

Color
Gray
Szállítási idő
Amennyiben nincs készleten, max. 5 munkanap
Color
201
Szállítási idő
351
Shipping only with shipping price
Igen
New product

Related Products

Are you not my partner yet? Do you have any questions?

Please call my export manager or write an email!