CURVER szerszámosláda I. 16" 414x223x205 mm 159622
4 989,00 Ft
Bruttó

3928.35, nettó

nincs raktáron
Az ár(ak) kizárólag online vásárlás esetén érvényes(ek)!
Csak egyedi szállítási díjjal szállítható!
  • Biztonságos vásárlás Biztonságos vásárlás
  • Gyors szállítás Gyors szállítás
  • Egyszerű garanciális ügyintézés Egyszerű garanciális ügyintézés

A Curver Prémium 16" grafit színű szerszámosláda, egy kiváló minőségű kis méretű szerszámosláda általános felhasználásra. A Prémium termékcsalád tagjaként különösen magas minőséget képvisel. A láda erős műanyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.
A szerszámosláda felnyitható tetővel rendelkezik, amely két átlátszó oldalról kihúzható tárolórekeszt tartalmaz. Ez a kialakítás lehetővé teszi a könnyű hozzáférést és tárolást, ideális a kézi szerszámok, alkatrészek, csavarok vagy akár horgászati kellékek számára.
A láda rendelkezik felhajtható kézi hordozófüllel és egy erős rögzítő pánttal, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan szállítható, valamint lezárható a tartalom megóvása érdekében.
A Prémium szerszámosláda főbb tulajdonságai közé tartozik az erős lezáró pánt, a két átlátszó tárolórekesz és a masszív, kényelmes fogantyú, amelyek mind hozzájárulnak a praktikus és hatékony használathoz. Ez a szerszámosláda ideális választás lehet minden olyan felhasználó számára, aki értékeli a megbízhatóságot és a kényelmet a szerszámok és kiegészítők tárolásában.

Adatlap

Szín
201
Szállítási idő
351
Csak szállítási költséggel szállítható
Igen
Szín
Szürke
Szállítási idő
Amennyiben nincs készleten, max. 5 munkanap
Új termék

Kapcsolódó termékek

Ön még nem partnerünk?

Keresse az Ön területéhez tartozó üzletkötőnket vagy üzletünket!