Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a csomagküldéssel leadott megrendelések határideje: minden munkanapon 12:00.


A munkanapokon 12:00 óráig leadott megrendeléseket, raktárkészlettől függően, akár már másnap, de max. 5 munkanap alatt szállítjuk. Ellenkező esetben, előzetesen írásban tájékoztatjuk.

Az MPL házhoz szállítás és postai átvétel esetén is biztosít bankkártyás utánvét-fizetési lehetőséget a címzettek részére. A szolgáltatás országos viszonylatban érhető el.


Küldemények nyomonkövetése: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes linken keresztül "Küldemény azonosító" megadásával lehetséges. De az MPL az általunk történő átadást követő 2-3. órától értesítést küld a megrendelőnek.

Amennyiben rendelése olyan terméket is tartalmaz, mely "Egyedi szállítási költséggel szállítható", úgy értesítést küldünk a megrendelések, ajánlatok várható szállítási költségéről.

Fiók üzleteinkben való átvétel csak előreutalás esetén lehetséges!

FONTOS! Nem szállítjuk díjmentesen, a weboldalunkon a szállítási információkban meghatározott termékeket.
Továbbá az MPL csak azt a darabárut szállítja, mely 2,0 méternél nem hosszabb, illetve összméretben nem haladja meg (hosszúság + szélesség + magasság) a 3,0 métert és a 40kg-ot.
Amennyiben a rendelésben szereplő termék(ek) a fentieknek nem felel meg - mivel a Posta ilyen irányú szolgáltatása szünetel - átvétel fióküzleteinben lehetséges, vagy csak saját járművünkkel tudjuk a szállítást végezni, melyre egyedi szállítási díjat adunk.
Nem szállítjuk ingyenesen az akcióban résztvevő termékeinket.

 

Az általános, normál csomagokra vonatkozó szállítási díj: bruttó 1.725 Ft

Felhívjuk figyelmét, hogy a webáruházunkban feltüntetett árakon való vásárlás esetén, bruttó 20.000Ft feletti rendeléseket INGYENESEN kiszállítjuk! 

A fenti szállítási költségeket nem lehet alkalmazni, az egyedi szállítási díjjal szállítható termékekek rendelése esetén.

Nagykereskedelmi partnereink rendeléseit nettó 100.000 Ft felett szállítjuk INGYENESEN.

 

Az ingyenes kiszállítás alól kivételt képeznek az alábbi "Egyedi szállítási költséggel szállítható" termékek, rakományok:

- nem a normál csomag kategóriába tartozó termékek (hosszúsága 200cm-t ill. a három oldal összértéke meghaladja a 300cm-t és a 40kg-ot) (pl.: kábelcsatornák, védőcsövek, földelés bevezetők, stb.)

- törékeny termékek (pl.: üveg lámpa búrák stb.)

- beton termékek (pl.: betongúla, betonlap)

- gipszek

- 2m-nél hosszabb termékek

- raklapos küldemények

- kábelek, vezetékek, tekercses acél termékek (Csak egész tekercsben rendelhetőek!) 

Nem egész tekercs kábelek, vezetékek értékesítése

Továbbá tájékoztatjuk, hogy amennyiben a web áruházunkban leadott megrendelésében, nem egész tekercsben – hanem vágott – vásárol kábelt, vezetéket, úgy az online ár +20% vágási díjat számolunk fel. 
Ezt a rendelést előreutalással kell kiegyenlíteni. Ehhez rendszerünk díjbekérőt küld, a megadott e-mail címre. 
Kérjük csak a díjbekérő érkezését követően utaljon, hivatkozva annak számára!
A vágott kábeleket, vezetékeket egyedi gyártású termékként kezeljük, melyet csak az Ön kívánságára vágtuk a kért méretre, így ezt a későbbiekben nem vesszük vissza.

Ezekre a termékekre, a vevő által megadott cím és időpont után, szállítási árajánlatot adunk. Kivéve, ha fiók üzletünkben kívánja átvenni, akkor a szállítási díj ingyenes.

Továbbá a led szalagok értékesítése csak egész (5m) tekercsekben történik.